ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ
ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

www.eeepf.gr

Επίπεδα συνδρομών

Εγγραφή μέλους στην Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και συνεχίζεται αμείωτη.
 

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας [Ε.Ε.Ε.Π.Φ] ιδρύθηκε το 2008 ως Επιστημονικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενθάρρυνση και προώθηση της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο αντικείμενο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, όλων των υγειονομικών — γιατρών, διασωστών και νοσηλευτών.

Ταυτόχρονα επιδιώκει διαχρονικά την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση, δραστηριοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή βασικής υποστήριξης της ζωής μέσα από τη διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, συνεδρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Στο πέρασμα αυτών των 15 ετών, η Ε.Ε.Ε.Π.Φ κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ο βασικός πυλώνας στην εκπαίδευση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, έχοντας διοργανώσει εκατοντάδες σεμινάρια και διασφαλίσει την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μέσω της ίδρυσης τοπικών παραρτημάτων σχεδόν στο σύνολο της επικράτειας έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο έμπειρων και υψηλά καταρτισμένων εκπαιδευτών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να γίνετε ΜΕΛΟΣ της Ε.Ε.Ε.Π.Φ με την ετήσια συνδρομή των 10€ [δέκα ευρώ].

Τα μέλη της εταιρείας απολαμβάνουν τα κάτωθι προνόμια:

  • Εκπτώσεις στη συνδρομή επιλεγμένων σεμιναρίων
  • Προτεραιότητα σε εκδηλώσεις και σεμινάρια
  • Άμεση ενημέρωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των νέων σεμιναρίων
  • Πρόσκληση σε ψηφιακές και δια ζώσης εκδηλώσεις μόνο για μέλη
  • Πρόσβαση σε επιλεγμένο ψηφιακό υλικό
Επίπεδο Τιμή  
Δωρεάν Συνδρομητής www.eeepf.gr Δωρεάν. Επιλογή
Εγγεγραμμένο Μέλος ΕΕΕΠΦ 10.00€ τώρα.
Membership expires on 31/12/2024.
Επιλογή